Actualiteiten Amandi

augustus 2018
Klik op de afbeelding .

juli 2018
Uit handen van Mieke van der Meer, coördinator van Amandi Thuis, ontving Marja van de Haak een mooie ingelijste pentekening van Oude Wetering. De ingelijste tekening is geschonken door Veenerick en is gemaakt door Madelène van der Geest uit Oud Ade. Deze tekening – en die van vele andere dorpen in de gemeente – is als ansichtkaart te koop bij Veenerick.

Marja nam tijdens de braderie in Oude Wetering deel aan de verloting van de tekening. De opbrengst is voor Amandi: vrijwilligers die zowel aan huis als in het toekomstige hospice zorg verlenen aan terminale cliënten. Marja kent de zorg van Amandi: haar man is drie jaar geleden overleden en ze werd in die moeilijke tijd bijgestaan door vrijwilligers van Amandi Thuis. Ze steunt de organisatie graag, de vrijwilligers hebben in die fase veel voor haar gedaan.

Amandi is nog op zoek naar nieuwe zorgvrijwilligers, die na een gerichte opleiding bij ernstig zieken thuis of in het hospice “er zijn” en lichte zorgtaken verrichten. Daarom organiseert zij twee informatiebijeenkomsten: dinsdag 31 juli om 10 uur in het Hof van Alkemade in Roelofarendsveen en maandag 3 september om 19.30 uur in Café Keijzer, Dorpsstraat 30 in Leimuiden. Aanmelden is gewenst via info@amandi-thuis.nl.

Mieke van der Meer, 06-22297924

mei 2018
Bestuursleden en vrijwilligers van Amandi poseren na het zetten van handtekeningen. Met het dichterbij komen van de bouw van het Amandihuis in Nieuwe Wetering, wordt ook het werk van de nu al actieve vrijwilligers serieuzer. Om dat te onderstrepen werden onlangs door het bestuur van Amandi en de vrijwilligers handtekeningen gezet onder een overeenkomst waarin een en ander is vastgelegd. Welkom aan deze vrijwilligers van het secretariaat, administratie, ICT, PR & Communicatie, werkgroep Zorg en Bouw!

Evenementen en berichten van oudere datum
Deze kunt u terugvinden in onze Nieuwsbrieven.