Actualiteiten Amandi

2 juli 2020

Donderdag 2 juli was het zo ver: het AmandiHuis in Nieuwe Wetering werd opgeleverd aan de Stichting Hospice Amandi. Er werden handtekeningen gezet en Amandi-voorzitter Wim Sleeuw bedankte aannemer Meerburg en installateur Vink voor de prettige samenwerking. Ook bedankte hij Klaas Jongens voor het, namens Amandi, toezichthouden bij de bouw.
De komende weken wordt het gebouw schoongemaakt en ingericht; vervolgens wordt er proefgedraaid.
Eind augustus volgt de opening en begin september worden de eerste gasten verwacht.

 

 

6 mei 2020

Deze week is bij het AmandiHuis in Nieuwe Wetering door het Katwijkse bedrijf Haasnoot de nieuwe brug over de wetering geplaatst. Het gaat om een brug van bijna tien meter lang en vier meter breed. De bruggenhoofden waren eerder prefab aangevoerd en geplaatst op stalen buispalen, gevuld met beton, die daarvoor de grond in waren getrild. De hele klus nam ongeveer vier dagen in beslag. Het AmandiHuis wordt komende zomer opgeleverd.

 

17 april 2020

Vacatures
Voor de dagelijkse leiding in het AmandiHuis is het bestuur op zoek naar een parttime coördinator die samen met een collega de functie van coördinator gaat vervullen. Daarnaast zoeken we vrijwillig coördinatoren die samen met de coördinatoren zorgen voor de (telefonische) bereikbaarheid van het AmandiHuis buiten kantoortijd en tijdens de weekenden. Naast de bereikbaarheidsdienst verrichten zij aanvullende werkzaamheden op een specifiek gebied ter ondersteuning van de coördinatoren of als zorgvrijwilliger.
Voor nadere details kunt u klikken op de desbetreffende functie.

 

3 april 2020

Jaarverslag 2019 is verschenen. U kunt hier klikken om het document te openen.

 

15 januari 2020

Het AmandiHuis in Nieuwe Wetering begint vorm te krijgen. De afgelopen dagen is de staalconstructie neergezet. De volgende stap is dat de wanden worden geplaatst en vervolgens het dak wordt dichtgemaakt. De verwachting is dat, als het weer meewerkt, het gebouw in februari wind- en waterdicht is. Tenslotte moet er natuurlijk daarna binnen nog veel gebeuren. De planning is dat het gebouw medio dit jaar wordt opgeleverd. Het AmandiHuis krijgt vier bedden voor terminaal patiënten en voor mensen die tijdelijke zorg behoeven.

 

 

Evenementen en berichten van oudere datum
Deze kunt u terugvinden in onze Nieuwsbrieven  en/of het Nieuwsbrieven-archief